English version

Russian version

German version

Estonian version

Croatian version

Переклад українською: Elena Amrita

Огляд колективної розстановки «Війна в Україні» станом на 26 березня 2022 року.

Війна в Україні вже забрала життя тисяч людей і змусила мільйони тікати. Як могло статися, що ця війна спалахнула в серці Європи? Яке походження цієї війни? Звідки така агресія?
Чи можливо покінчити з цим конфліктом до його загострення?
Відповідей на ці питання поки що немає.
Ось чому 26 березня 2022 року я запросив міжнародну спільноту в Zoom на колективну системну розстановку он-лайн, оскільки колективні розстановки можуть дати уявлення про енергетичне та історичне підґрунтя конфліктів і війн та колективної підсвідомості, що часто призводить до нових конфліктів і війн.

На мою пропозицію відгукнулося понад 100 осіб з 24 країн. Розстановка тривала майже 3 години і містила 90 позицій. Ця розстановка надала цінне і далекосяжне уявлення та знання про реальний контекст цього конфлікту. Можливі рішення, які з’явилися, стали несподіванкою для багатьох.

Розстановка була знята на відео і  безкоштовно доступна на Youtube за посиланням:
https://youtu.be/1IVYMCyk2g0

Я документую це, щоб надати глибше розуміння історичного і колективно-психологічного контексту цієї війни.

Щоб зрозуміти, що відбувається в колективній розстановці, потрібно спочатку знати, що професійні розстановки завжди показують правду. Істина, яка вже відома, розкривається так само, як і прихована правда, яку ніхто раніше не бачив, тому  що  вона прихована в колективній підсвідомості. Але з цього моменту, вона має глибокий вплив на те, що розглядається, наприклад, війну, часто навіть викликаючи її.
Для того, щоб мати дійсно глибоке розуміння того, що відбувається, дуже корисно дослідити галузьколективного підсвідомого народів, що залучені до цього процесу. Коли ви знаєте більш глибоку правду, ви раптом бачите зовсім інші, дивовижні рішення.
Тому колективні розстановки безцінні.

1. Етап розстановки: початок

На першому етапі розстановки ми встановили позиції, які група вважала необхідними для вивчення початкової ситуації. На наступному етапі, ми зібрали інформацію з цих позицій. Було проявлено:

Українська земля та її народ терплять майже нестерпний біль. В принципі, це відомо, але розстановка проявила це в повній драматургії. Війна вирує. Дуже архаїчна і могутня агресія зметнула регіон.
Невідомий агресор, який не має прямого відношення до Путіна, але який підтримує дружні стосунки з Клаусом Швабом і Всесвітнім економічним форумом, діє, вочевидь, у невидимому фоні, але зовні робить вигляд, що не має нічого спільного з війною. У нього є секретний план, який, на більш близьку експертизу, також пов’язаний з українською війною. Дивно, що Клаус Шваб шалено сміється над війною. Всесвітній економічний форум демонструє потворне обличчя.

Путін не проявляє прямого зв’язку з невідомим агресором. Він веде війну здалеку, будучи емоційно залученим як командир, вирішуючи, що робити далі.

Зеленський демонструє максимальну оборонну агресію проти Путіна. Він не бачить невідомого агресора.

Росія спокійна, з замкнутим серцем і має мало співчуття до українського народу.

В Росії є чудова особлива тиша.

Китай знаходиться на межі того, що відбувається і з нетерпінням чекає на вигоди, які можуть виникнути  в результаті конфлікту.

США знаходиться ближче, ніж Китай, намагаючись зрозуміти, що відбувається. США, в принципі, згодні з війною в Україні, але відчувають деякий біль у своїй основі .

Байден поводиться як дуже старий, який не знає, що відбувається. Він шукає когось, хто б сказав йому, що робити.

НАТО намагається не втручатися.

Між відповідними урядами та населенням існують великі відмінності. Особливо це помітно в Європі.
Європейський уряд відчуває себе дуже важливим і зарозумілим, і, здається, певною мірою схвалює війну в Україні. Тоді як європейці дуже співчувають українському народу, ніби війна вдарила по них.
У той час як населення Європи зараз не демонструє тенденції до полярізації, населення Росії, США і всього людства глибоко розділене: частина, яка хоче війни і частина, яка хоче миру. Ці частини борються одна з одною, маніфестуючи себе в фундаментальному внутрішньому конфлікті в цих суспільствах, а також у всьому людстві. Зараз впадає у вічі те, що ті верстви населення, які хочуть миру, дуже слабкі, сумні і налякані.

Особливий момент на першому етапі цієї розстановки настає, коли Матір Земля торкається України, висловлюючи любов, якось захищаючи і заспокоюючи її. Вона каже Україні: «Ти виживеш. Це пройде».

Істина вказує на агресивну травму минулого.

2. Етап розстановки: реакції на інформацію етапу 1.

Отримання основної та достовірної інформації про ситуацію, зазвичай, змінює емоційні реакції учасників. Це також проявилося в цій розстановці.
Щоб побачити зміни позицій, в наслідок того, що ми тепер знали взаємозв’язки в полі, ми знову слухали.
З’явилося наступне зображення:

Війна втрачає силу. Здається, війна наближається до кінця. Мир підіймається. Агресія повертається до Росії. Росія починає боятися. Мовчання в Росії також вказує на страх, що може означати, що воно скоро буде порушено. Путін явно слабкий і тремтить від страху.
Люди в Росії які хочуть війни, на даний момент, не так стурбовані війною, в той час як мирне російське населення все більш і більш пізнає Клауса Шваба.
США почуває себе слабкими, майже сумними. Американці, які хочуть війни, втратили енергію, в той час як американці, які хочуть миру, краще розуміють роль Клауса Шваба і Всесвітнього економічного форуму (ВЕФ).
Китай розчаровано відвертається, оскільки здається, йому не має ніякої користі з цього конфлікту.
Україна з максимальною агресією кричить проти Клауса Шваба, а український народ вже наполовину піднімається і намагається піднятися далі. Але на даний момент це неможливо. Українська земля також піднялася, але все ще несе тягар. Клаус Шваб і люди навколо нього все ще бояться землі.
Зеленський зараз спокійніше. На цьому етапі він не знає, що робити, він не бачить ВЕФ, але підозрює, що за ним (у бік ВЕФ) є щось невідоме.

Той факт, що Влада дає нацистський салют Клаусу Швабу, дає особливе розуміння. Ми впроваджуємо образ нацизму (націонал-соціалізму) як нову позицію. Нацизм здається всюдисущим, але не дуже агресивним у цьому контексті.

Байден дивиться на Клауса Шваба як на розумово відсталу людину. Він зробить все, що йому  скажуть Клаус Шваб або його люди (згодом це зміниться у цій розстановці).

Стара травма, на яку посилається правда, стає ще більш агресивна, ніж раніше.

Всі ці зміни в сприйнятті позицій були викликані тим, що ми знали інформацію, яка з’явилася на першому етапі розстановки. Знання чогось, особливо знаючи щось напевно, явно багато чого змінює.

3. Етап розстановки: ідентифікація первинної травми

Було ще що зрозуміти. Мене особливо цікавила стара агресивна травма, на яку вказувала правда. Тому що більшість конфліктів зводяться до невирішеної травми у минулому. У випадку особистих проблем і конфліктів травма може відсилати на десятиліття. У колективних конфліктах, таких як війна, травми можуть повертатися на століття і, іноді, тисячі років. Я знав це по багатьом  попереднім колективним розстановкам. Війни повторюються з часом!
Саме тому ми почали шукати оригінальну травму в цьому місці. Для цього ми перейшли на нову позицію «первинна травма». Я поставив ії поруч зі  старою травмою, яку правда вказувала на ранніх стадіях розстановки.
Зрозумілою стала наступна інформація:

Первинна травма — військова травма. Клаус Шваб припиняє сміятися, як тільки з’являється  первинна травма. Він здається глибоко зворушеним, але він це не говорить.
Лють України стихла. Україна зараз досить спокійніше, якщо подивитись на первинну травму. Мати Земля також знає про первинну травму.
Війна відступає від поточного конфлікту, рухається до первинної травми, стає на коліна перед нею і стає глибоким трауром по жертвах первинної травми. Це дає глибоке розуміння природи цієї війни: в її глибині було горе від самого початку, лише замаскована агресією.

Невідомий агресор, друг Клауса Шваба, проявляє максимальний страх. Енергія нацизму тепер значно зменшилася. Крім того, влада, яка спочатку була рушійним мотивом цієї війни, руйнується і перетворюється на великий смуток, а народ України зараз стоїть в силі і повертається більше в бік Європи і всього людства. Правда каже:»Подивіться на первинну травму. Є більше що побачити і зрозуміти!»
Щоб дізнатися більше про первинну травму, ми вводимо в розстановку образи жертв і виконавців первинної травми. Спочатку була «проміжна травма», в якій в 1918 році загинули цар Микола II Олександрович Романов, його дружина і п’ятеро дітей, і багато інших жертв тієї епохи. Я називаю цю травму „проміжною“, тому що це не первинна травма, а повторення травми, спричиненої помстою.
Первинною травмою стало винищення слов’янського населення на території сучасної Росії, кочовими племенами Хазарів близько 600 н.е. Історична довідка була надана учасниками семінару і протестована в розстановці.
Рушійний помстою, протягом століть почався каскад насильства і війн, які кількома хвилями призвели до проміжної травми вбивства царської сім’ї та інших жертв російської революції, і триває донині в Україні.
На шляху виявлення первинної травми цікаво, що деякі з представлених як жертви первинної травми, були частково жертвами і частково винуватцями проміжної травми. Спостерігаючи розвиток розстановки, винуватці проміжної травми  презентують себе як жертви первинної  травми. Це відображає відоме явище, коли «нація-жертва» може згодом стати «нацією-виконавцем» і навпаки, з майже нескінченним продовженням.

Наступного дня після розстановки я зробив більше досліджень. Я знайшов карту тодішньої Хазарської імперії у Вікіпедії. Порівняння нинішньої лінії фронту України свідчить про дивовижну схожість із західним кордоном цієї імперії близько 750 н.е. 

Кордони Хазарської імперії між 650 і 850 н.е. 
Джерело: Вікіпедія  https://de.wikipedia.org/wiki/Chasaren
Чинний фронт війни в Україні на 04/11/22 
Джерело: Süddeutsche Zeitung від 04/13/22  https://www.sueddeutsche.de/projekte/artikel/politik/krieg-in-der-ukraine-wo-die-front-verlaeuft-e898286/?reduced=true

Добре відомий феномен війн і конфліктів, які повторюються в певних областях в точному місці первинної травми. Те, що назва «Україна» означає «прикордон», неодноразово підкреслювалося учасниками семінару і стає важливим при розгляді мап вище.

4. Етап розстановки: реакції на виявлення первинної травми.

Коли були визначені первинна травма (приблизно в 600 р. н. е.), включаючи винуватців і жертв, і проміжна травма (в 1918 році), включаючи винуватців і жертв, ми задокументували реакції близько 90 позицій (див. перелік позицій у додатку). Відбулися такі зміни:

Негативна енергія зупинила будь-яку активність. Україна сильна, відкрита з усіх боків, але все ще відчуває глибокий біль, в той час як народ України відчуває сердечний зв’язок із слов’янським населенням, яке стало жертвою первинної травми близько 600 р. н. е.
Тепер агресія повністю спрямована на винуватців первинної травми.
Невідомий агресор явно слабкий і не знає, що робити. Клаус Шваб і ВЕФ також значно втрачають енергію і вплив.

Війна тепер повністю пов’язана з первинною травмою і все більше йде геть. Мир підіймається, але він все ще відчуває важкість. Матері Землі ще сумно дивитись на первинну травму. Русь теж плаче з глибокою скорботою.
На цьому етапі група пропонує додати образи «матері», «бабусі» і «прабабусі». Я дослухаюся до цього і ще додаю позицію «Росія-Мати».
Росія-Мати певно хоче дати народження чомусь новому. Однак народження, ймовірно, загальмувалося. Прогресу немає. Це викликає у неї сильний біль у животі.
Матері, бабусі і прабабусі глибоко засмучені жертвами первинної травми. Рішення полягає в тому, щоб допомогти душам жертв відновитися від травми.
Один учасник пропонує створити позицію «Святе Жіноче». Я також додаю «Святе Чоловіче».
Святе жіноче і святе чоловіче негайно починають співати разом цілющу пісню.

Знання первинної травми і глибоке усвідомлення взаємозв’язків – є необхідним кроком до миру. Зміни, викликані розширенням свідомості, вже мають далекосяжні наслідки. Однак, душі жертв і винуватців все ще застрягли у травматичному стані. Таким чином, травма до сих пір залишається невирішеною в її глибині і продовжує обтяжувати весь регіон до цього дня. Але зцілення душ жертв знаходиться поза нашою людською силою. З цією метою нам потрібні цілющі енергії, які перевершують людську волю і людську здатність.
Ці цілющі енергії існують. З давніх давен шамани цього світу працювали з цими енергіями.

5. Етап розстановки: колективне зцілення цілющими голосами

З цими шаманськими цілющими силами я працюю вже понад 20 років. Я називаю метод зцілення «Цілющі голоси».
В цій розстановці, прийшов час просити шаманську цілющу силу Цілющих голосів почати цілющий рух на визначених колективних рівнях. До цих пір ми знали, як все було пов’язано. Настав час розкриття більш глибокого і фундаментального зцілення.

Зцілення звуком Цілющих голосів

Щоб зрозуміти Цілющі голоси, уявіть, що цілющі сили шамана присутні будь-де і в будь-який час. Вони завжди доступні в ефірі у вигляді виділеного поля Wi-Fi. Вочевидь, їм потрібен хтось, хто хоче і може бути для них каналом, бути для них медіумом.
У своїх особистих і колективних розстановках я роблю себе доступним для цього. Ці цілющі сили мають два дивовижні ефекти: по-перше, вони виганяють винуватців і їх агресію з системи. По-друге, вони визволяють душі жертв від травми, в пастці якої вони були протягом десятиліть або, навіть, століть. На даний момент це має дуже ліберальний вплив на всіх нас.
Саме це сталося в цій колективній розстановці.Про це свідчить повнометражний і повноцінний відеозапис розстановки за посиланням:
https://youtu.be/1IVYMCyk2g0



6. Етап розстановки: эфект Цілющих голосів. Що змінилось?

Завдяки зцілюющому ефекту Цілющих голосів у розстановці були внесені такі зміни:

Лідер Хазарів та всі інші винуватці первинної травми (біля 600 р. н.е.) були безсилі, знищені і покинули систему. Це показано виконавцями, що лежать на підлозі «мертвими» в розстановці.
Жертви первинної травми повільно прокидаються від заморозки травми. Вони всі встають, дивляться один на одного, посміхаються, і утворюють знову живу спільноту.
Прабабусі зараз стоять в області первинної травми, з відчуттям полегшення і все більше відкриваючи руки. Те ж саме роблять бабусі в області проміжної травми (1918р).
Винуватці проміжної травми також стають безсилими, знищуються і покидають систему. Жертви проміжної травми повільно оговтуються від травми. Деякі все ще розминають свої шиї. Можливо, їм знадобиться деякий часу для цього.
Цар Микола II встав, мовчазно стоячи поруч з сином Олексієм, як на похоронах, з жалобою, ніби починає розуміти, що насправді відбувається і чому.
Дружина царя також підіймається з травми і знесилено притуляється до чоловіка. Син Олексій бачить нинішніх жертв української війни й оплакує їх. Потім він і його чотири сестри приєднуються до своїх батьків. Вони всі обіймаються і плачуть разом.

Царська родина

Росія-Мати вже дала народження новому. Нове стоїть поруч з нею і каже нам, що це дуже нове і блискуче. Це може свідчити про те, що в Росії виникає щось рішуче нове, тоді як помста повністю зникла з сучасності, просто ставши частиною минулого.
Росія спокійно вклоняється Росії-Матері. Початкове мовчання в Росії перетворюється на космополітичне утворення, яке може вільно дихати і відкрите для всіх сторін. Частина населення Росії яке хоче війни, різко зменшилася, натомість, частина народу Росії, що шукають миру, значно вища ніж на початку і закликає Путіна говорити.
Путін слабкий. Він не хоче розмовляти з цими людьми, але знає, що у нього немає іншого вибору.

В Україні рішення вже діє. Агресія пішла. Невідомий агресор втратив владу та пішов. Клаус Шваб також не має сили. Він намагається сховатися, але не може. ВЕФ також втрачає свою силу і вплив.
Війна скінчилася. Мир потягується як після довгого сну. На це потрібен деякий час. Потім мир збільшиться ірозшириться.

Нацизм зникає. Погроми і Голокост опинилися на межі. Наразі погроми в минулому, а Голокост все ще страждає і, ймовірно, потребує більшого зцілення.

Істина пов’язана з більшим цілим.
Частка людства, що хоче війни, різко зменшується. Негативна енергія, яка спочатку була пов’язана з цією частиною людства, зникає зі страху.
Та частина людства, яка хоче миру, зараз твердо стоїть у більшості і співає цілющу пісню.

Європа намагається зрозуміти, але нічого не розуміє. Європейський уряд явно втрачає владу і вплив. Але народи Європи сильні, повністю звільнені і щасливі.

Гроші втрачають свою силу.
ила зараз на боці України, але вона все ще виснажена і потребує часу на відновлення. Але український народ твердо стоїть і співає цілющу пісню, так само, як людство хоче миру.
Земля України досить просто відчуває себе землею (Це означає, що вона не містить енергії навантаження)
Зеленський схилився і оплакує загиблих в Україні.

Мати Земля також співає цілющу пісню, будучи одночасно з’єднана з всесвітом і землею. Мати Земля ще довго буде співати цю пісню.

Сполучені Штати також знаходяться на колінах, розмірковуючи і шукаючи жертв на своїй батьківщині. Народ Сполучених Штатів закінчив свою внутрішню боротьбу. Тепер вони знають, що робити.
Байден більше не відчуває себе старим. Він зараз дуже спокійний, дивиться на царську родину, все ще відчуває себе зверхньо і намагається бути сильнішим, ніж він є. Здається, він готовий зараз говорити.
НАТО не знає, що робити. Продовжує стояти біля відкритих дверей з можливістю покинути сцену в будь-який момент.
Релігія втрачає свій вплив.

Резюме

Українська війна – це травматичне повторення вбивства слов’янського населення хазарами близько 600 р.н.е. на території сучасної Росії. Вбивство багатьох людей, включаючи родину царя Миколи II під час російської революції, було частиною цієї «традиції».
Ті, хто розпочав війну в Україні, діяли в тіні, дотримувалися секретного плану і мали тісні контакти з Всесвітнім економічним форумом і його засновником і головою Клаусом Швабом. Якими б не були їх первинні мотиви, вони також були несвідомими представниками колективної підсвідомості, в яку протягом 1,400 років вписувалося прагнення до повторення війн. Винуватцям і агресорам поточної війни виправдання не має. Однак через виявлення зв’язків і колективне шаманське зцілення ці агресори вже безсилі, їх вплив порушено. Навіть не було потреби знати, хто вони такі.
Енергіі винуватців попередніх війн також видаляються з колективного поля, жертви визволяються від заморожування травми, неусвідомлене бажання повторити війну зникає. Тепер мир може поширюватися.

Ефекти цієї колективної розстановки 

В наступні дні після розстановки багато учасників засвідчили, що з’явилося почуття спокою всередині та навколо них. Ми з дружиною теж відчули це наступного ранку, хоча на момент розстановки моєї дружини поруч не було. Було відчуття, що все добре.
Навіть люди, які дивились відео, повідомили про цей ефект. Одна українська жінка, яка живе в Англії, але вся сім’я якої досі перебуває в Києві, написала мені, що страх і напруженість, в яких вона жила з початку війни, поступилися внутрішньому спокою і впевненості.

Чи будуть позитивні зрушення на колективному рівні, такі як закінчення війни і початок мирного співіснування в регіоні, побачимо згодом. Досвід показує , що це займає більше часу, принаймні тижні, а скоріше місяці.
Це також залежить від того, скільки людей подивляться відео розстановки. Колектив складається з багатьох людей. Чим більше людей змінює свою свідомість у бік миру, тим більше підвищується мир у колективі. Крім знання передумов, які розкриває розстановка, важливо пережити шаманське зцілення, записане на відео.Якщо Ви бажаєте стати частиною вирішення цього конфлікту, я пропоную вам провести три години свого часу і подивитися запис за посиланням:


Було б чудово, якби люди з України, Росії та якомога більше країн могли б отримати доступ до цих інсайтів. Якщо Ви бажаєте перекласти цю статтю іншою мовою, надішліть мені повідомлення на електронну пошту  karl-heinz@dr-rauscher.de 
Тоді я зможу Вам сказати, чи вже існує такий переклад. Якщо ні, можна перекласти статтю Вашою мовою  і надіслати мені переклад. Я опублікую його в своєму блозі разом з усіма іншими перекладами і відправлю Вам пряме посилання для використання в Інтернеті.

Для тих, хто хоче заглибитись в деталі, а також для майбутніх дослідницьких проектів в галузі колективних розстановок, я додаю перелік всіх 90 позицій в тому порядку, в якому вони з’являлися. Після цього ви знайдете всі  висловлювання позицій в хронологічному порядку.

Більше колективних розстановок по «Коронній кризі», «Расизму», «Зміни клімату» і «Жінки і Чоловіки» можна знайти на моєму сайті:
https://en.dr-rauscher.de/kollektive-aufstellung

Дякую, що прочитали цю статтю.

Dr. Karl-Heinz Rauscher

www.dr-rauscher.de


ДодаткиT

Перелік всіх позицій у розстановці в хронологічному порядку

Частина 1 

  • Україна
  • Українска земля
  • Народ України
  • Росія
  • Народ Росії
  • Народ Росії, який хоче миру
  • Народ Росії, який хоче війни
  • Путін
  • Європа
  • Люди Європи
  • Європейська влада
  • Земля Європи
  • Мир
  • Людство
  • Людство, яке хоче миру
  • Людство, яке хоче війни
  • Мир
  • Правда
  • Хтось або подія, що вказує на правду
  • Сполучені Штати Америки
  • Люди Сполучених Штатів, які хотять війни
  • Люди Сполучених Штатів, які хотять миру
  • НАТО
  • Гроші
  • Влада
  • Китай
  • Президент Зеленський
  • Президент Байден
  • Мати-Земля
  • Війна
  • Всесвітній Экономічний Форум
  • Клаус Шваб
  • Агресор
  • Агресія
  • Хтось або подія, на яку вказує істина
  • Негативна энергія
  • Тиша
  • Послання мовчання
  • Секрет
  • План
  • Таємний план
  • Послання секретного плану
  • Нацизм

Частина 2: Привнесення первинної травми

  • Первинна травма, спричинена Українською війною
  • Сум
  • Холокост
  • Погроми 
  • Жертва первинної травми 1
  • Жертва первинної травми 2
  • Жертва первинної травми 3
  • Жертва первинної травми 4
  • Жертва первинної травми 5
  • Винуватець первинної травми 1
  • Винуватець первинної травми 2
  • Винуватець первинної травми 3
  • Євреї
  • Єврейський народ
  • Релігія
  • Царь
  • Царь Миколай II, Миколай Олександрович Романов
  • Олександра Федорівна, цариця
  • 1. Царська дочка Ольга
  • 2. Царськая дочка Тетяна
  • 3. Царська дочка Марія
  • 4. Царська дочка Анастасія
  • Олексій, син царя
  • Помста
  • 1800 рік
  • 1900 рік
  • 1000 рік
  • 500 рік
  • 600 рік
  • 700 рік
  • 800 рік
  • Винуватець первинної травми 1
  • Винуватець первинної травми 2
  • Винуватець первинної травми 3
  • Винуватець первинної травми 4
  • Винуватець первинної  травми 5
  • Слов’янське населення Росії
  • Слов’янське населення України
  • Хазари
  • Росія-Мати
  • Матері
  • Бабусі
  • Прабабусі
  • Рішення
  • Нове
  • Божественний жіночий початок
  • Божественний чоловічий початок

Інформація з позицій в хронологічному порядку

Фаза 1: Приведення в необхідні позиції і прослуховування (перший раунд)

  • Україна постійно страждає.
  • Народ України страждає у відчаї і жалобі за своїми загиблими та загальною ситуацією.
  • Українська земля страждає і відчуває біль, який майже нестерпний.
  • В Україні йде війна, падають бомби.
  • Агресор розслаблений і безтурботний, роблячи вигляд, що не пов’язаний з цією ситуацією, не пов’язаний безпосередньо з Путіним.
  • Путін спостерігає і намагається вирішити, що буде далі, не пов’язано безпосередньо з агресором.
  • Зеленський знаходиться в оборонній агресії проти Путіна, він не бачить агресора.
  • Агресія дуже архаїчна і дуже сильна, вона всюди.
  • Світ плаче на колінах і страждає.
  • Істина відноситься до дистанції на задньому плані, що означає когось або подія в підсвідомості.
  • Хтось або подія, до якої відноситься правда, вказує на агресивну травму.
  • Людство показує дві частини, що б’ються одина з одною.
  • Людство, яке хоче миру, дивиться на людство, яке хоче війни.
  • Людство, яке хоче війни, знаходиться у владі агресивної негативної енергії, негативної сили.
  • Негативна енергія сильно пов’язана з війною на Україні.
  • Миру все одно.
  • Гроші грають роль в певній обмеженій не дуже великій області.
  • Сила сильно прив’язана до усього поля.
  • Росія спокійна, серце закрите, і дивитися на Україну трохи сумно. Навколо Росії якась тиша.
  • Там тиша, і вона має контакт з Путіним.
  • Послання мовчання стосується Китаю.
  • Російський народ демонструє серйозний внутрішній конфлікт.
  • Народ Росії, який хоче миру, дуже слабкий і сумний.
  • Російський народ, який хоче війни, згоден з війною і активно приймає в ній  участь.
  • Китай стоїть зовні, розслаблено дивиться на Україну з долею задоволення.
  • США намагаються зрозуміти, теж дивляться, але ближче, погоджуються на війну, але з болем в серці США.
  • Байден тремтить як старий, не знаючи, що робити, і говорить: „Чи можете ви сказати мені, чи можете ви сказати мені“?
  • НАТО намагається піти, стоячи у відкритих дверях.
  • Народ Сполучених Штатів також демонструє серйозний внутрішній конфлікт.
  • Народ США, який хоче війни, агресивно нападає на Україну і погоджується з війною.
  • Народ Сполучених Штатів, який хоче миру, дуже слабкий і наляканий.
  • Європа почуває себе дуже зарозуміло і сильно, говорячи «ОК» тому, що відбувається в Україні.
  • Народи Європи плачуть і страждають разом з народом України.
  • Європейська земля плаче разом c українською землею.
  • Інсайт: Європа несе в собі енергію європейського уряду. Але у людей Європи і землі Європи інша енергія, вони співчувають народу і землі України.
  • Мати-Земля явно любить Україну, торкається її ніжною посмішкою, заспокоює, якось оберігає. Повідомлення: Ви виживете. Він зникне пізніше.
  • Секрет пов’язан з агресором.
  • Всесвітній економічний форум (ВЕФ) пов’язан з огидним агресором.
  • Клаус Шваб сміється як божевільний, радіючи, що війна триває.
  • Спілкування між агресором і Клаусом Швабом схоже на дружнє.
  • План полягає в пошуку мертвих людей.
  • У змові беруть участь агресор і люди з оточення Клауса Шваба і ВЕФ.
  • В повідомленні секретного плану сказано, що цей секретний план пов’язаний з війною (Секретний план настільки секретний, що не показує зв’язку з війною на Україні, але в повідомленні це ясно видно).

 Фаза 2: Зміни за рахунок попередніх знань (перший новий раунд) :

  • Війна зупинилась.
  • Мир підіймається.
  • Агресія повертається до Росії.
  • Росія починає боятися.
  • Тиша навколо Росії також лякає.
  • Путін став слабким, його ноги тремтять від страху.
  • Російський народ, який хоче війни, зараз не так сильно піклується про війну.
  • Люди Росії, які хочуть миру, все більше і більше дізнаються про Клауса Швабе.
  • Сполучені Штати почувають себе слабкими і майже сумними.
  • Народ Сполучених Штатів, який хоче війни, на даний момент не має багато енергії.
  • Населення Сполучених Штатів, які хочуть миру, більше знають про Клауса Швабе і ВЕФ.
  • Китай відвертається і говорить: „Тоді ні“.
  • Український народ піднявся наполовину і намагається піднятися ще.
  • Україна реве на Клауса Шваба з максимальною агресією.
  • Українська земля на даний момент стоїть, але ще з важкістю. Земля все ще боїться Клауса Шваба.
  • Зеленський не дивиться на ВЕФ, він тепер м’якше, не знаючи, що робити, але знаючи, що за ним (у бік позиції ВЕФ) щось є.
  • Влада віддає Клаусу Швабу нацистське вітання.
  • Нацизм скрізь, не дуже агресивний, але скрізь.
  • Байден дивиться на Клауса Шваба як на розумово відсталого і робить те, що він або вони говорять.
  • Хтось або подія, на яку вказує правда, містить багато агресії, 2 кулаки.

Фаза 3: Привнесення первинної травми в поле.

  • Первинна травма здається військовою травмою.
  • Клаус Шваб перестає сміятися і дивиться на первинну травму, торкаючись прозріння, не говорить про неї.
  • Гнів України вщух, набагато спокійніше, спостерігаючи первинну травму.
  • Мати-Земля також спостерігає за первинною травмою.
  • Війна йде до своєї первинної травми, стає на коліна і оплакує загиблих в результаті первинної травми, а це означає, що війна вже йде з нинішнього конфлікту в Україні.
  • Інсайт: Горе було всередині війни із самого початку, прикрите агресією.
  • Правда каже: «Подивиться на первинну травму, там є що зрозуміти і побачити!»
  • Український народ сильний, тепер він більше пов’язаний з площею, на якій стоїть Європа.
  • Агресор, друг Клауса Шваба, в повному страху.
  • Енергія нацизму істотно знизилася.
  • Влада падає на підлогу і стає горем і печаллю.
  • Росіяни, які хочуть миру, почувають себе невпевнено із-за первинної травми.
  • Сум явно пов’язан з первинною травмою.
  • Холокост і погроми є, але на своїй території.
  • Жертва первинної травми 1 стоїть, але спокійно, не як жертва.
  • Жертва первинної травми 2 теж стоїть там, але спокійно, не як жертва.
  • Жертва первинної травми 3 лежить на підлозі і страждає.
  • Жертва первинної травми 4 лежить на підлозі і страждає.
  • Жертва первинної травми 5 лежить на підлозі і страждає.
  • Інсайт: Вочевидь, є два типи жертв.
  • Винуватці 1+2 від первинної травми  дивляться на 3 жерти, але їм все одно.
  • Винуватець 3 первинної травми  б’є жертв.
  • Інсайт: Вочевидь, є два типи винуватців.
  • Жертви 1+2 первинної травми йдуть до виконавців 1+2  первинної травми і стоять там, як вони.
  • Інсайт: Деякі жертви, які були ідентифіковані як жертви первинної травми в розстановці, є як жертвами первинної травми, так і винуватцями „проміжної“ травми (побачимо пізніше).
  • Євреї знаходяться поряд зі сценою, просто спостерігають, не глибоко залучені в первинну травму.
  • У євреїв однакове почуття, тобто між двома позиціями немає різниці (учасник семінару вимагав, щоб обидві позиції були присутні „єврейський народ“ і „євреї“).
  • Релігія присутня, але нічого особливого не робить, тільки дивиться на жертв.
  • Українська земля не має відношення до первинної травми.
  • Росія залучена в первинну травму.
  • Цар Микола II Олександрович Романов показує себе жертвою.
  • Дружина царя та її 5 дітей теж жертви, вони лежать на підлозі мертвими.
  • Помста бушує і об’єднує жертв царського періоду і первинну травму на задньому плані.
  • Первинна травма повертається на задній план до  винуватців травми.
  • Інсайт: Вбивство царської сім’ї та інших жертв того періоду  („Проміжна травма“) пов’язані з помстою первинної травми за минуле (Я називаю травму навколо Царя Миколи II та інших жертв того часу „проміжною травмою“, щоб відрізнити її від попередньої первинної травми).
  • Жертви 1+2 первинної травми, що діяли як винуватці в проміжній травмі ( мала місце при Царі), тепер нарешті, проявляють почуття жертовності, але є  жертвами первинної травми.
  • Виконавши розстановку в різні віки, стає зрозуміло, що первинна травма сталася приблизно в 600 році нашої ери.
  • Інсайт: Первинна травма, із-за помсти, почала повторювати хвилеву картину війн століттями, включаючи вбивство царської сім’ї  і війну в Україні, а також численні війни в регіоні.
  • Винуватці 1, 2 ,3 і 4 первинної травми явно проявляють агресію по відношенню до жертв первинної травми.
  • Винуватець первинної травми 5 представляє себе як лідер винуватців, який демонструє перевагу та зверхність, дивлячись на усіх зверху вниз.
  • Xазари пов’язані з винуватцями первинної травми (це означає, що вони є винуватцями).
  • Слов’янське населення України у великому страху.
  • Слов’янське населення Росії виявилося жертвою первинної травми.
  • Правда говорить: „ось воно“.

Фаза 4: Другий новий раунд після первинної травми.

  • Негативна енергія зараз нічого не робить, просто спостерігає.
  • Україна піднялась, стоїть міцно, широко відкрита. Усередині досі біль.
  • Український народ показує сердечний зв’язок із слов’янським населенням Росії, тими хто став жертвами  первинної травми.
  • Агресія відходить до винуватців первинної травми.
  • Агресор тепер знесилений, він не знає, що робити.
  • Клаус Шваб втрачає енергію, як повітряна куля проколота голкою.
  • ВЕФ також втрачає більшу частину своєї енергії.
  • Секрет узгоджується з первинною травмою.
  • Зеленський не знає тепер що робити.
  • Війна повільно повертається до своєї первинної травми, залишаючи ще більше енергетичного поля сьогоднішнього дня.
  • Зараз на карту поставлений мир, але він все ще обтяжений.
  • Мати-Земля дуже сумує, дивлячись на первинну травму.
  •  Росія теж дуже сумує, плаче.
  • Росія-Мати народжує, але родовий процес заблокований, що завдає їй багато болю.
  • Нове ще в утробі Росії-Матері, ще не народилося.
  • Матері у болі і у горі.
  • Є також біль і траур по бабусях і прабабусях, що оплакують жертв первинної травми.
  • Рішення свідчить: Підніміть душі жертв первинної травми.
  • Свята жіночність співає цілющий звук.
  • Святе чоловіче начало співає цілющий звук.

Фаза 5: Цілющі голосиs

Фаза 6: Третій новий раунд (після Цілющих голосів)

  • Верховний винуватець xазарських племен безсилий, знищений, знаходиться на підлозі,  зник.
  • Всі винуватці первинної травми безсилі, знищені, знаходяться на підлозі,  зникли.
  • Жертва 1 первинної травми  повільно прокидається від заніміння травми.
  • Жертва 2 первинної травми  стоїть на місці і контактує з багатьма іншими жертвами того періоду. Усі вони встають, бачать один одного, посміхаються один одному і знову утворюють співтовариство.
  • Прaбабусі стоять в зоні первинної травми, відчувають все більше полегшення.
  • Бабусі спостерігають за жертвами проміжної травми (період, коли Цар Микола II і його сім’я були вбиті).
  • Винуватці  в проміжній травмі знесилені, знищені і зникли.
  • Жертви проміжної травми виходять з травми повільно, деякі поправляючи шию. Їм ще потрібен час.
  • Цар Микола II стоїть спокійно, як на похоронах, з деяким жалем, як би повільно усвідомлюючи, що сталося і чому.
  • Олександра Федорівна, дружина Царя підводиться, все ще виснажена, линучи до Царя за підтримкою.
  • Олексій, син Царя, теж стоїть як на похоронах і тужить за жертвами пізніших часів. Він бачить жертв сучасної української війни і плаче по них. Це займе час.
  • Дочки Царя Миколи II Ольга, Тетяна, Марія і Анастасія теж стоять в горі, сумують і плачуть. Потім всі разом йдуть до батьків і плачуть.
  • Цар збирає навколо себе сім’ю, як і раніше серйозний.
  • Росія-Мати народила щось нове.
  • Нове стоїть поряд з нею, почуваючи себе дуже новим і яскравим.
  • Інсайт: Щось дуже нове і яскраве приходить з Росії.
  • Росія опускається і  дуже спокійно вклоняється Росії-Матері.
  • Помста пішла.
  • Тиша навколо російських людей перетворилась на щось дуже відкрите для всього, дихаючим.
  • Людей Росії, які хочуть війни, меньшає, тобто співвідношення російських людей, які хочуть війни, різко знижується.
  • Народ Росії, який хоче миру, зараз набагато сильніше перед обличчям Путіна, ніж був спочатку: давайте поговоримо!
  • Путін знесилів. Він не хоче розмовляти з цими людьми, але знає, що у нього немає вибору.
  • Рішення в Україні вже працює.
  • Агресія пішла.
  • Агресор безсилий і пішов.
  • Клаус Шваб теж слабкий на розстановчому полі. Він намагається сховатися, але не може.
  • ВЕФ теж здувається, втрачаючи усю свою енергію і вплив.
  • Секрета вже нема.
  • План полягає в тому, щоб ввести жертв у первинну травму.
  • Змова втратила всю свою енергію.
  • Війна закінчена.
  • Мир розширюється, треба час. Цей рух буде продовжуватись.
  • Нацизм зникає.
  • Зникають і погроми (тобто остаточно відходять в минуле).
  • Холокост  ще тримає його серце і страждає. Вочевидь, потрібно більше лікування.
  • Євреї все ще стоять і дивляться.
  • Істина пов’язана з Вищим (небесним).
  • Людство, яке бажає миру, співає цілющу пісню.
  • Людство зливається з людством, що бажає миру.
  • Людство, яке хоче війни, гине.
  • Негативна Енергія випадає з системи і йде донизу.
  • Європа стоїть, намагається зрозуміти, але не розуміє.
  • Європейський уряд розвалюється, втрачає вплив і енергію.
  • Люди Європи абсолютно вільні, сильні і сповнені радості.
  • Гроші зникають (тобто втрачають ефект).
  • Влада тепер з Україною.
  • Україна (цілителі, які вже об’єднали Україну з українським народом і українською землею) ще виснажена і вимагає часу для відновлення.
  • Народ України стоїть міцно і співає цілющі пісні, як людство, яке любить мир.
  • Українська земля виглядає зовсім як звичайна земля.
  • Мати-Земля також співає цілющу пісню, будучи в контакті з Вищим і землею. Цю пісню співають давно.
  • Китай спостерігає, нудьгує і не має ніяких планів.
  • Зеленский стоїть навколішки і тужить про Україну.
  • Сполучені Штати також знаходяться на колінах, розмірковуючи і шукаючи жертв на своїй батьківщині.  
  • Народ Сполучених Штатів припинив внутрішню боротьбу, він не знає, що йому тепер робити (але тут їм робити нічого, зараз інша ситуація).
  • Байден вже не почуває себе старим, він спокійний і дивиться на царську сім’ю, але відчуває деяку перевагу, намагаючись зробити себе сильніше, ніж він є.
  • НАТО досі не знає, що робити, залишилося позаду з можливістю піти.
  • Релігія падає, втрачаючи усю свою енергію.

Hinterlasse einen Kommentar